středa 16. dubna 2014

Březnový report

Od posledního přehledu měsíc utekl strašně rychle, dostali jsme se  tak do menšího časového skluzu. Pokusíme se do příštího reportu polepšit, aby vycházel někdy začátkem měsíce. Reporty bych chtěl vždy rozdělit na několik témat, kterými se zabýváme.

Samotný lov ryb a výpravy:
Tomáš má zase sebou jednu víkendovou výpravu, kterou se snažil přiblížit i zde online, záběru kapra se bohužel nedočkal. Více výprav se tento měsíc nekonalo. O to více jsme se věnovali jiným projektům.
Před námi je v dubnu delší výprava, při které se  pokusíme dostat s hmotností kapra přes 15 kg. Ono se to hezky píše, ale u vody to bude těžší, touha pro překonání osobního maxima je veliká.

Projekt Desire Fishing
Pro tento rok jsme si dali za cíl zprovoznit tento projekt. Jedná se o web ve formě magazínu. Web již byl spuštěn  na adrese: http://desirefishing.cz/ Chtěli bychom se v něm věnovat i jiným lovným metodám než je kaprařina, ale ta zde taky chybět určitě nebude. V současné době hledáme pro tento magazín autory článku věnujících se různým rybářským technikám. Kdyby jste sami nějaké články o rybařině tvořili, nebojte se nás oslovit, spolupráce je možná a vždy záleží na domluvě. Součástí a taky už spuštěný je i eshop http://desirefishing.cz/eshopdesirefishing, kde jsou v nabídce trika s rybářskou tématikou. Zatím máme skladem dva motivy a na dalších se pracuje. Postupně bychom chtěli eshop doplňovat o další zboží. Jestli jste registrovaní na FB, tak i zde máme zřízenou stránku https://www.facebook.com/DesireFishing. Při přidání tlačítka like vám už nic z projektu Desire Fishing neunikne.

Blog
I přes spuštění nového projektu Desire Fishing, nechceme blog zanedbávat a hlavně přes něj budeme zveřejňovat naše výpravy za kapry.

Z březnového reportu by to bylo asi vše. Jaro je tady, tak neseďte doma a vyrazte k vodě. Osobně mám toto období roku moc rád, s oteplením vody začínají ryby být aktivní. Navíc před třením je můžete zastihnout na zajímavých hmotnostech. :) Tak ať se vám daří.

Žádné komentáře:

Okomentovat